Координуємо свої дії з Центром протидії корупції

Соболев и Шабунин

02 червня 2015 року відбулась зустріч члена правління Громадської організації "Захист вкладників «Дельта» Валентина Широчкіна з Народним депутатом Єгором Соболєвим та головою правління Центра протидії корупції Віталієм Шабуніним.

    Команда «Центру протидії корупції» з активною підтримкою їх дій Народним депутатом Єгором Соболєвим добивається кримінальної відповідальності керівництва «Дельта Банку» за фінансове шахрайство, привласнення майна та доведення банку до банкрутства. Факти говорять про те, що керівництво банку свідомо довело банк до банкрутства, заробивши на цьому мільярди та вивівши їх за кордон, а тепер намагається перекласти весь фінансовий тягар відповідальності на вкладників, клієнтів банку та державу.
Раніше Громадська організація "Захист вкладників «Дельта» зверталась до Єгора Соболєва та Віталія Шабуніна з пропозицією про участь Громадської організації та вкладників Дельта Банку у розслідуванні вище вказаних злочинних дій.
На цій зустрічі були обговорені питання взаємодії у доведенні цієї дуже складної справи до необхідного результату. Особливо важливою було визнано інформацію про бажання вкладників Дельта Банку на участь у цьому процесі в якості потерпілої сторони.
Зустріч відбулась біля Верховної Ради під час проведення Центром протидії корупції акції по зняттю недоторканності з Народного депутата Сергія Клюєва.

Фото-0027 Фото-0033

До речі, по даним Центру протидії корупції Сергій Клюєв «надоїв» з державних банків України 15 мільярдів гривень у якості неповернутих кредитів.

Фото-0024Клюев2

Валентин Широчкін

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий